Spoedloodgieter in Sint-Niklaas inschakelen

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij de hulp van een loodgieter wenselijk is. U kunt denken aan hulp bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, hulp bij de installatie van een nieuwe cv-ketel in huis, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden voor een loodgieter hebben weinig haast en kunnen best tot een volgende werkdag wachten. Er zijn echter ook loodgietersklussen die u zo snel mogelijk wilt laten uitvoeren! Denk in het bijzonder aan een verstopping in de afvoer, een lekkage rond uw leidingen, enzovoorts. Voor het verhelpen van dergelijke problemen bent u bij onze spoedloodgieter in Sint-Niklaas aan het juiste adres. Onze spoedloodgieter heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende klussen binnen en buiten woningen.

Tip: probeer klussen voor een spoedloodgieter nooit zelf uit te voeren! De kans is erg groot dat u voor meer schade zorgt, of dat de klus uiteindelijk niet tot een goed einde zal worden gebracht. Zo moet u de hulp van onze spoedloodgieter op een later moment alsnog inschakelen om u te helpen bij een lekkage, verstopping of storing.

Hulp van de spoedloodgieter bij lekkages Spoedloodgieter Sint-Niklaas

Zeker bij lekkages is het erg belangrijk om zo snel mogelijk voor een passende oplossing te laten zorgen. Er zijn verschillende plekken in huis waar lekkages kunnen ontstaan. Denk aan de ruimtes rondom uw leidingen, de plekken onder uw dak en dakbedekking, de ruimte rond uw afvoer, enzovoorts. Doordat lekkages ook onder uw vloer of tussen muren kunnen ontstaan zult u een lekkage vaak pas op een laat moment in de gaten krijgen. In veel gevallen gebeurt dit zelf pas op het moment dat de waterschade aan muren, vloeren en plafonds al ontstaan is. Waterschade herkent u bijvoorbeeld aan schimmelplekken! Mocht u een lekkage in een vroeg stadium in de gaten hebben, dan is de hulp van onze spoedloodgieter wenselijk. Wij kunnen de bron van uw lekkage achterhalen en direct voor een passende oplossing zorgen. Zo maken we de kans op een blijvende waterschade aan uw woning zo klein mogelijk.

Een spoedloodgieter inschakelen bij verstoppingen

Ook verstoppingen kunnen voor veel woningbezitters voor een grote ergernis zorgen. Bij een verstopping komt vaak een smerige stank vrij, die al snel enkele dagen in uw woning zal blijven hangen. Daarbij is het bij een verstopping in de afvoer vaak niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet of douche. U moet er toch niet aan denken dat u een avond niet meer naar het toilet kunt? Om deze reden kunt u de spoedloodgieter inschakelen! Onze spoedloodgieter beschikt over de nodige kennis, ervaring en hulpmiddelen om verstoppingen snel en vakkundig voor u op te lossen. Het oplossen van een verstopping gebeurt vaak door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten. Bij het doorspuiten van de afvoer worden verstoppingen letterlijk voor u opgelost. Zo kunt u binnen een paar minuten weer naar het toilet!

Storingen in de cv-ketel op laten lossen

Een derde situatie waarbij het inschakelen van onze spoedloodgieter een slimme keuze kan zijn is bij een storing in de cv-ketel. Storingen in cv-ketels worden vaak veroorzaakt doordat onderdelen versleten raken of doordat er grote stofhopen in de cv-ketel zijn ontstaan. In sommige gevallen kunt u een cv-ketelstoring zonder hulp van de spoedloodgieter oplossen door de cv-ketel te resetten. Mocht dit niet voor een oplossing zorgen dan kan onze loodgieter in Sint-Niklaas de cv-ketel nalopen op slijtage aan de onderdelen van de cv-ketel. Waar nodig zullen we de versleten onderdelen direct voor u vervangen. Ook zullen we de cv-ketel volledig reinigen aan de binnenzijde. Zo voorkomen we dat het stof een goede werking van uw cv-ketel belemmert!

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button