Over ons

Bent u opzoek naar een professionele en betrouwbare loodgieter in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan bent u bij Loodgieterij Mertens aan het juiste adres. Loodgieterij Mertens is al vele jaren actief in Sint-Niklaas en heeft daarmee ook veel ervaring opgebouwd in het vak. Hierdoor kunt u Loodgieterij Mertens voor elke loodgietersklus inschakelen.

Soorten klussen

Loodgieterij Mertens is in te schakelen voor verschillende soorten klussen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en onze ervaren loodgieters kunnen u bij elke klus vakkundig advies bieden. Wij zijn in te schakelen voor het ontstoppen van uw riool of een kleinere klus, het ontstoppen van uw afvoer. Daarnaast verhelpen wij ook uw lekkages en installeren wij graag uw cv-ketel. Daar houdt het niet op! Wij voorzien uw cv-ketel ook graag van onderhoud en reparatie! Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen en herstellen van uw sanitair. Kortom, Loodgieterij Mertens is de loodgieter die u nodig heeft voor uw loodgieters klussen.

Klantenservice

Loodgieterij Mertens zorgt ervoor dat uw problemen zo snel en zo goed mogelijk opgelost worden. Onze loodgieters gaan niet bij u weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door onze professionele service en grote klantvriendelijkheid te bieden. Wij voeren onze diensten niet alleen uit, wij voorzien u ook van een deskundig advies om in de toekomst complicaties te voorkomen. Zo heeft u hopelijk niet nog een keer last van het probleem.

Heeft u dus een loodgieter nodig die u kunt vertrouwen? Een loodgieter die u zo snel mogelijk van uw problemen komt verhelpen? Aarzel dan niet en schakel meteen Loodgieterij Mertens in zodat u snel van uw problemen af bent! Wij zijn helaas niet actief in de weekenden en in de avonduren maar wij staan wel 5 dagen in de week voor u klaar! Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op!

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button