Ontstoppingsdienst Sint-Niklaas – De specialist uit de regio!

Loodgieterij Mertens staat voor u klaar, ook met spoed! –

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 03 808 12 78

Ontstoppingsdienst Sint-Niklaas

Wij worden geregeld gebeld door inwoners van Sint-Niklaas die te maken hebben met een verstopping. Dit gaat vaak om de douche of wc, maar ook om het toilet. De meeste mensen denken het probleem zelf wel even te verhelpen. In de praktijk blijkt dit toch altijd een stuk lastiger dan gedacht. Ziet u geen uitweg meer en wilt u toch snel verlost worden van een verstopping? Doe dan gewoon een beroep op onze ontstoppingsdienst in Sint-Niklaas. Wij zorgen ervoor dat de verstopping in uw afvoer binnen de kortste keren verleden tijd is!

Maak het probleem vooral niet erger

Wat veel mensen niet weten, is dat het zelf ontstoppen van een afvoer risico’s met zich meebrengt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een ontstoppingsveer gebruikt. Dit ontstoppingsmiddel is aan het uiteinde voorzien van kleine, scherpe haken. Daarom dient u een ontstoppingsveer ook altijd zeer voorzichtig in uw afvoer in te brengen. Indien u niet voorzichtig te werk gaat, beschadigt u uw leiding mogelijk. En een beschadigde leiding is vaak de oorzaak voor een lekkage. Ook met een ontstopper kunt u het probleem overigens al vele malen erger maken. Hoe dit kan? Door dit hulpmiddel te wild te gebruiken. Op deze manier kunt u de verstopping namelijk alleen maar verder de afvoer in helpen.

Wij zijn altijd snel ter plaatse

Een verstopping is een vervelend probleem. Daarom weten wij dat inwoners van Sint-Niklaas hier snel van verlost willen worden. Geldt dit ook voor u? Doe dan gewoon een beroep op onze ontstoppingsdienst in Sint-Niklaas. Zodra u contact met ons opneemt, sturen wij namelijk zo snel mogelijk één van onze loodgieters naar u toe. Eenmaal ter plaatse gaat onze medewerker direct aan de slag. Hij neemt de benodigde gereedschappen met zich mee en beschikt tevens over de benodigde kennis. Het duurt dan ook nooit lang voor uw verstopping verleden tijd is. En het maakt niet eens uit om wat voor een verstopping het gaat. Onze loodgieters weten namelijk raad met alle verstoppingen!

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten