Loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas

Zoekt u een geschikt loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van leidingen, rioleringen, de CV ketel of sanitair in uw woning? Ons loodgietersbedrijf staat voor u klaar! Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende klussen in en rondom uw woning, kunnen we u op een vakkundige wijze van dienst zijn. Daarnaast zetten we onze ervaring graag in om u te helpen de haalbaarheid van uw planning. Bent u bijvoorbeeld van plan uw badkamer of keuken te verbouwen, maar twijfelt u over de haalbaarheid hiervan? Onze loodgieters geven u graag een advies en kunnen dit ook direct voor u uitvoeren!

Samenwerking met loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas

Ons loodgietersbedrijf staat voor altijd voor u klaar. Of het nu werkzaamheden zijn omtrent installatie, onderhoud of reparatie. Zo kunnen we u bijvoorbeeld eerst adviseren over het voordeel van een overstap naar een HR-ketel. Vervolgens kunnen we voor u de ketel installeren. Tot slot komen we graag bij u langs voor het uitvoeren van onderhoud aan de ketel. Mocht u ondanks het onderhoud toch te maken krijgen met een storing, dan staan onze monteurs garant voor een reparatie aan uw ketel.

Zo heeft u bij ons loodgietersbedrijf een oplossing voor de lange termijn!

Installatiewerkzaamheden van ons loodgietersbedrijf

De ervaren loodgieters van ons loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas kunnen u bij het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Bij dergelijke klussen kan de hulp van een loodgieter zeer wenselijk zijn, omdat de kans op lekkages anders erg groot is. Hoewel het aanleggen van leidingen vrij simpel lijkt blijkt dit lang niet altijd zo te zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat leidingen niet goed op elkaar aansluiten waardoor er speling tussen de leidingen ontstaat. Door een loodgieter in te schakelen om de leiding te leggen voorkomt u problemen.

Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of het installeren van sanitair in uw woning kunt u ons loodgietersbedrijf inschakelen. Net zoals bij het aanleggen van leidingen is het ook bij het aansluiten van sanitair erg belangrijk om speling tegen te gaan. Speling zorgt er namelijk voor dat het water in de afvoer langzaam naar buiten sijpelt en in uw woning trekt. De waterschade die hierdoor ontstaat is lastig te herstellen aan muren, vloeren en plafonds.

Onderhoudsklussen in huis uitvoeren

Naast het installatiewerk die ons loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas voor u kan uitvoeren helpen we u ook graag bij het onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de cv-ketel om storingen tegen te gaan of het onderhouden van de afvoer. Dergelijke problemen kunnen een grote ergernis vormen waardoor voldoende onderhoud van groot belang is. Onze loodgieters raden u aan om eens per twee of drie jaar uw elementen te laten onderhouden om problemen tegen te gaan.

Bij het onderhouden van de cv-ketel lopen we uw cv-ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Waar nodig zullen we de versleten onderdelen direct voor u vervangen! Ook zullen we de binnenzijde van de cv-ketel grondig reinigen. Zo voorkomen we dat stofhopen de werking van uw cv-ketel kunnen belemmeren.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button