Loodgieter Hamme – Uw loodgietersbedrijf!

Loodgieterij Mertens staat voor u klaar, ook met spoed! –

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 03 808 12 78

Loodgieter uit Hamme: hulp bij lekkages!

Heeft u last van lekkages in uw woning, of vermoedt u last te hebben van een lekkage? Onze loodgieter uit Hamme komt graag bij u langs om de bron van de lekkage voor u op te sporen en direct te verhelpen. Vaak blijkt het erg lastig te zijn om de bron van een lekkage zelf op te sporen, doordat het waterspoor niet altijd te volgen is. Reden genoeg om hier de hulp van onze professionele loodgieter in Hamme voor in te schakelen! Onze ervaren loodgieter in Hamme heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en rondom woningen. Naast het verhelpen van lekkages kan onze loodgieter u bijvoorbeeld ook helpen bij het oplossen van verstoppingen, het leggen van nieuwe leidingen en het uitvoeren van onderhoud aan loodgieterselementen.

Tip: schakel de hulp van onze vakkundige loodgieter uit Hamme zeker eens per twee jaar in om de afvoer in huis door te laten spuiten. Zo minimaliseert u de kans op de verstoppingen!

De bron van een lekkage opsporen

Onze loodgieters hebben speciale lampen, waarmee het waterspoor naar de bron van een lekkage heel eenvoudig gevolgd kan worden. Met het blote oog is dit vaak nauwelijks te zien. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is, zal onze gepassioneerde loodgieter voor een passende oplossing zorgen. Soms betreft dit het vervangen van leidingstukken of een stukje dakbedekking, in andere gevallen is het voldoende om kleine kieren dicht te kitten. Des te sneller u de hulp van de loodgieter in Hamme inschakelt, des te kleiner wordt logischerwijs ook de kans op een blijvende waterschade in uw woning. Deze waterschade herkent u doorgaans aan lelijke schimmelplekken op muren en plafonds.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten