Onze spoedloodgieter waarschuwt woningbezitters regelmatig voor de potentiële gevaren van een lekkage in huis. Met name lekkages rond de dakbedekking van uw woning kunnen gevaarlijk zijn. Bij beschadigingen aan de dakbedekking trekt het vocht langzaamaan bij uw woning naar binnen, waar het vervolgens in bijvoorbeeld de houten constructie onder uw dak trekt. Eenmaal in het hout zal het vocht nauwelijks nog verdampen, waardoor de kans op houtrot relatief groot is. Wanneer u hier pas heel laat wat aan zou laten doen, zou dit de constructie onder uw dak kunnen verzwakken. Iets wat behoorlijk gevaarlijk is! Onze spoedloodgieters helpen u graag bij het met spoed oplossen van een lekkage in huis.  

 

Een lekkage onder uw dakbedekking zelf verhelpen  

Wanneer u een lekkage onder uw dakbedekking opmerkt, kunt u deze in eerste instantie zelf proberen te verhelpen. Kijk bijvoorbeeld of uw dakpannen nog goed liggen, of er misschien een klein scheurtje in de dakbedekking zit, enzovoorts. Dicht het scheurtje af met een stukje plastic en een stevige steen, om verdere schade te voorkomen. Een dakdekker of loodgieter kan het scheurtje dichtbranden.  

 

Bij lekkages rond leidingen kunt u een vochtige doek om de leiding binden. Ook doet u er verstandig aan om een teil of emmer onder de lekkende leiding te zetten.  

 

Met spoed hulp van onze loodgieter bij lekkages  

Omdat het lang niet altijd mogelijk is om een lekkage zelf op te lossen, bieden we u de hulp van een spoedloodgieter. Onze spoedloodgieter staat 24/7 voor u klaar, om lekkages met spoed voor u te verhelpen. Met speciale apparatuur kunnen we de bron van een lekkage vaak relatief snel voor u achterhalen. Op basis van deze bron kunnen we voor een passende oplossing zorgen. Dit kan het dichten van een scheurtje in de dakbedekking zijn, het vervangen van een kapotte leiding, enzovoorts.  

Call Now Button