Lekkages in Sint-Niklaas

Naast verstoppingen in de afvoer of riolering van woningen en storingen in een CV- of combiketel, zorgen lekkages voor veel problemen. Een lekkage is vaak moeilijk te verhelpen, omdat de bron ervan niet of nauwelijks te vinden is soms. Daarbij kan een lekkage zorgen voor een waterschade die amper te herstellen is denk bijvoorbeeld aan waterschade aan meubilair of rottende plekken in het houtwerk van uw dak. Reden genoeg om een lekkage zo snel mogelijk aan te laten pakken door een erkende loodgieter. Voor het verhelpen van lekkages in Sint-Niklaas of omgeving staan onze loodgieters voor u klaar om te helpen! Wij hebben een ruime ervaring in het oplossen van lekkages en kunnen u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn.

Lekkages verhelpen in Sint-Niklaas

Het verhelpen van lekkages in Sint-Niklaas begint bij het vinden van de bron van een lekkage. Mogelijk zit er een scheurtje in een afvoer of loopt er water tussen uw dakbedekking en het houtwerk door. Daarnaast kan een leiding beschadigingen opgelopen hebben. Wanneer de bron gevonden is zullen onze loodgieters zorgen voor een tijdelijke oplossing tegen de lekkage. Wanneer dit gedaan is kunnen we het lek dichten. Soms is noodzakelijk om een specifiek onderdeel te vervangen die niet altijd op voorraad is bij ons. Of denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin een leiding vervangen moet worden!

Wat de vereiste oplossing ook is, samen zorgen we voor het stoppen van de lekkage.

Voorkom lekkages bij de aanleg van leidingwerk

Het aanleggen van leidingwerk wordt steeds vaker door woningeigenaren zelf gedaan met lekkages als gevolg. Hoewel het aanleggen van leidingen op voorhand behoorlijk makkelijk lijkt, blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. Als leidingen bijvoorbeeld niet goed op elkaar aansluiten ontstaat er speling tussen de leidingen. Via deze speling kan het water heel geleidelijk uit de leidingen sijpelen en vervolgens in uw woning trekken. Door een van onze ervaren loodgieters in te schakelen voor het aanleggen van leidingwerk in huis maakt u de kans op lekkages kleiner.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button