Experts op het gebied van installatie

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u er bijna niet aan ontkomen: de installatie van sanitaire voorzieningen. Voordat deze sanitaire voorzieningen geplaatst kunnen worden, zullen er eerst leidingen en een afvoer moeten worden aangelegd. Onze loodgieters zijn experts op het gebied van installaties in Sint-Niklaas. Wij kunnen u met verschillende soorten installaties van dienst zijn. Niet alleen helpt onze loodgieter u met het installeren van sanitaire voorzieningen. Ook voor de installatie van een nieuwe cv-ketel kunt u bij ons terecht!

Tip: vraag voorafgaand aan een installatie in Sint-Niklaas altijd om advies van onze loodgieters. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we u een goed overzicht geven van de mogelijkheden die u heeft. Wij zetten de voor- en nadelen van verschillende soorten cv-ketel bijvoorbeeld graag voor u op een rijtje. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Installatie van sanitaire voorzieningen

Voordat we beginnen aan de installatie van sanitaire voorzieningen, zullen we een plan met u opstellen. Wellicht heeft u al een idee voor de nieuwe indeling van uw badkamer, die u graag aan onze loodgieters voor wilt leggen. Wij controleren uw plannen op de haalbaarheid ervan en starten vervolgens met de installatie van uw sanitair. Mochten uw plannen niet volledig uitvoerbaar blijken te zijn, dan denken we graag met u mee over passende alternatieven. Het spreekt voor zich dat u de plannen beter vooraf aan kunt passen, dan tijdens de werkzaamheden.

Het is raadzaam om uw sanitaire voorzieningen eens per twee jaar te laten onderhouden na de installatie hiervan. Zo voorkomt u dat u uw toilet bijvoorbeeld steeds lastiger kunt doorchassen. Vaak is dit het gevolg van restafval wat zich door de jaren heen op de bodem van uw afvoer heeft opgehoopt.

Nieuwe cv-ketel installeren

Naast het installeren van sanitaire voorzieningen, kunnen we u ook helpen bij de installatie van een cv-ketel. Wilt u bijvoorbeeld overstappen van een combinatie van twee losse apparaten naar een combiketel? Wij helpen u bij het vinden van een geschikte combiketel voor uw woning. Hierbij letten we onder meer op de capaciteit van de cv-ketel, het rendement hiervan, enzovoorts. Op het moment dat u een geschikte combiketel gevonden heeft, zorgen wij voor een vakkundige installatie van uw apparaat.

Net als bij uw sanitaire voorzieningen, is het ook bij uw cv-ketel verstandig om deze regelmatig te laten onderhouden. Zo worden vervelende storingen in uw cv-ketel voorkomen.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button