Mertens voor al uw herstellingen in Sint-Niklaas

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij de hulp van een loodgieter met spoed wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in huis! We hebben het hier niet over een kapot jointje bij uw kraan, maar bijvoorbeeld wel over een ernstige leidinglekkage. Een leiding kan in de winter geknapt zijn, waardoor deze is gaan lekken. Ook kunt u tijdens boorwerkzaamheden tegen een leiding aan zijn gekomen. Het gat wat u hierbij veroorzaakt heeft, moet zo snel mogelijk gedicht worden om een ernstige waterschade te voorkomen. Voor herstellingen in Sint-Niklaas staan onze loodgieters klaar.

Onze spoedloodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen. Wij zorgen voor het detecteren van de lekkage, om verdere waterschade tegen te kunnen gaan. Ook bij een verstopping van de afvoer kan de hulp van onze spoedloodgieter wenselijk zijn. Het doorspuiten van de afvoer voorkomt dat u te maken krijgt met een nare stank in huis.

Met spoed hulp bij een lekkage in huis

Bij een lekkage komt er vocht vrij, wat in uw woning kan trekken. Denk aan vocht wat in uw muren en vloeren trekt. Eenmaal in uw woning getrokken, zal het vocht voor schimmel- en zwamvorming of houtrot zorgen. Een dergelijke waterschade is erg lastig zelf te herstellen. Na het herstel van de lekkage zult u namelijk eerst voor een verlaging van de luchtvochtigheid in huis moeten zorgen, voordat aan het herstel van de waterschade begonnen kan worden.

Onze loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen voor het detecteren van de bron van een lekkage. Nadat de bron gevonden is, zal de loodgieter direct voor een passende oplossing zorgen. Vaak is dit het vervangen van de kapotte leidingen of het herstellen van uw dakbedekking.

Een verstopping in de afvoer laten verhelpen

Naast een lekkage in huis, kunt u ook met een verstopte afvoer te maken krijgen. In het ergste geval kunt u de wc niet meer doorchassen. U moet er toch niet aan denken, dat u een lange avond zonder sanitaire voorzieningen door moet komen? Onze loodgieter zorgt dat de afvoer onder een hoge druk wordt doorspoten. Bij het doorspuiten van de afvoer wordt het restafval op de bodem van de afvoer naar de centrale riolering afgevoerd.

Met welke reden bent u op zoek naar een loodgieter in Sint-Niklaas, die u met spoed kan helpen? Wij voorzien u graag van een passende oplossing!

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button