FAQ

Loodgieterij Mertens is uw specialist voor het uitvoeren van allerlei loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om waterleidingen, rioleringen, cv-ketels of het sanitair in uw woning, Loodgieterij Mertens is u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor installatie, onderhoud of reparatie. Heeft u een spoedklus? Wij staan 24/7 voor u klaar. Onze loodgieters zijn goed opgeleid en zeer deskundig op hun vakgebied. Ze zijn bekend met de laatste technieken en beschikken over het nieuwste gereedschap. Hierdoor kunnen onze loodgieters op effectieve en efficiënte wijze de oorzaak van elke lekkage, verstopping of defect achterhalen.

Loodgieterij Mertens is werkzaam in de regio Sint-Niklaas. Maar daar houdt ons werkgebied niet op. We zijn ook in te schakelen voor klussen in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Oost-Vlaanderen. We leveren een 24/7-service voor ons hele werkgebied. Mocht u een spoedklus hebben, dan zijn onze loodgieters altijd binnen 30 minuten ter plaatse. Woont u in onze werkregio en bent u op zoek naar een loodgieter, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U hoort direct hoe snel we bij u kunnen zijn om het probleem op te lossen. Onze loodgieters staan voor u paraat om u deskundig van dienst te zijn.

Jazeker, Loodgieterij Mertens biedt ook een spoedservice. Sommige loodgietersklussen moeten nu eenmaal snel opgelost worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om een acute verstopping van het sanitair in uw huis, een lekkage of een defecte cv-ketel. In dit soort situaties staan onze spoedloodgieters in Sint-Niklaas voor u klaar om uw probleem direct te verhelpen. Neem contact op met onze spoedservice door te bellen naar 03 808 12 78. Eén van onze loodgieters in Sint-Niklaas komt dan zo snel mogelijk naar u toe. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw probleem is, met onze jarenlange ervaring vinden we altijd wel een oplossing voor u.

Ja, in principe kunt u zelf uw gootsteen ontstoppen. Toch wij raden u af om dit te doen, zeker als u hier geen ervaring mee heeft. We begrijpen dat u wellicht wilt besparen op het inschakelen van een loodgieter, maar wanneer het ontstoppen niet op de juiste manier plaatsvindt, kunt u de problemen alleen maar groter maken. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van een ontstopper, kunt u de verstopping juist verder de afvoer indrukken. Daarnaast kunt u ook met de scherpe haken aan de onderkant van een ontstoppingsveer behoorlijk wat schade of lekkage aanbrengen. Daarom adviseren wij om niet zelf uw gootsteen te ontstoppen, maar om dit over te laten aan een professionele loodgieter.

Dit is een vraag die wij vaak horen. U moet het onderhoud van uw cv-ketel eigenlijk vergelijken met een apk-keuring van uw auto. Dit doet u toch ook jaarlijks? Ons advies is om uw cv-ketel één keer per jaar te laten controleren. Onze loodgieter checkt de cv-ketel op een aantal belangrijke aspecten. Mocht het nodig zijn, dan zal de loodgieter een onderdeel vervangen. Door uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden, voorkomt u problemen op de lange termijn. Stel de onderhoudsbeurt niet uit, want voor u het weet zit u in een koud huis of heeft u geen warm water. Bel ons zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button