Laat CV ketel reparatie uitvoeren door onze loodgieter in Sint-Niklaas

Binnen een woning vormt de CV ketel een van de meest essentiële elementen, waardoor u er alles aan zou moeten doen om de noodzaak van een CV ketel reparatie te vermijden. Dit is niet voor niets, want vanuit de CV ketel wordt er warm water naar uw ruimtes geleid. In deze ruimtes zorgt het warme water via de radiatoren voor het verwarmen van uw woning, zodat u hier ook in de koude herfst- en wintermaanden behaaglijk kunt leven. Daarbij hebben veel woningen inmiddels een combiketel, waardoor de CV ketel ook verantwoordelijk is voor de aanvoer van warm water naar uw kranen in huis. Het zou erg vervelend zijn als u bijvoorbeeld geen warm water in de keuken of uw badkamer zou kunnen gebruiken.

Reden genoeg om zuinig met uw CV ketel om te gaan. Helaas onderschatten veel woningbezitters het belang van een goed functionerende CV ketel, waardoor men hier weinig aandacht aan besteedt. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een defect aan uw CV ketel? Een CV ketel reparatie in Sint-Niklaas kunt u door onze ervaren loodgieters uit laten voeren.

Verschillende soorten storingen in de CV ketel

Er kunnen verschillende soorten storingen in uw cv-installatie in huis ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een CV ketelstoring als gevolg van slijtage aan de onderdelen van de CV ketel, een storing als gevolg van stofhopen tussen de onderdelen van de cv-installatie, enzovoorts. In veel gevallen zijn dergelijke CV ketel reparaties erg lastig zelf uit te voeren, waardoor u de hulp van onze loodgieter uit Sint-Niklaas nodig heeft. Het kan echter voorkomen dat u een CV ketel reparatie zelf uit kunt voeren door de CV ketel te resetten.

Een stappenplan voor het resetten van de CV ketel vindt u in de handleiding van uw apparaat. Mocht u deze handleiding niet bij de hand hebben, dan kunt u deze online downloaden op de website van de fabrikant.

Noodzaak van een CV ketel reparatie voorkomen

U kunt de kans op vervelende CV ketelstoringen minimaliseren door de CV ketel regelmatig te laten onderhouden. Onze installateurs helpen u niet alleen met een CV ketel reparatie bij een storing, maar kunnen ook CV ketel onderhoud voor u uitvoeren. Bij het onderhoud aan de CV ketel wordt deze volledig nagelopen op een beginnende slijtage aan onderdelen, stofvorming tussen onderdelen en versleten onderdelen. Waar nodig zullen deze kapotte onderdelen direct voor u vervangen worden om op die manier een CV ketelstoring te kunnen voorkomen.

Mocht het uitvoeren van een CV ketel reparatie niet meer rendabel voor uw CV ketel zijn, dan kunnen we uw CV ketel voor u vervangen. Vooraf zullen we u van advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button