Is uw CV ketel toe aan onderhoud?

Voor de CV ketel in uw woning is regelmatig onderhoud van groot belang. Wanneer u de CV ketel niet regelmatig zou onderhouden, zouden hier al snel CV ketel storingen in kunnen ontstaan. U moet er toch niet aan denken, dat u een lange koude winteravond zonder werkende verwarming door moet komen? Daarbij kan het erg vervelend zijn als u geen warm water kunt gebruiken in uw badkamer of keuken. Voor het uitvoeren van CV ketel onderhoud in Sint-Niklaas bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Onze loodgieters hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de cv-installatie. Zo helpen we u CV ketel storingen te voorkomen!

Niet iedere woningbezitter weet hoe belangrijk regelmatig CV ketel onderhoud is, waardoor ze dit vergeten of een lange tijd uitstellen. Doe dit niet, maar laat uw CV installatie zeker eens per twee of drie jaar nakijken door een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas.

Werking van CV ketel onderhoud in huis

Bij het uitvoeren van CV ketel onderhoud lopen onze ervaren loodgieters de volledige CV ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Wanneer deze slijtage dermate ernstig is dat een CV ketelstoring op de loer ligt, dan zullen de kapotte onderdelen direct voor u vervangen worden. Ook maken onze loodgieters de CV ketel volledig schoon aan de binnenzijde. Op die manier wordt voorkomen dat grote stofhopen tussen de onderdelen van uw cv-installatie de werking hiervan kunnen belemmeren. Het blijkt vaak erg lastig te zijn om deze stofhopen zelf eens in de zoveel tijd te verwijderen, waardoor u de hulp van onze loodgieters goed zal kunnen gebruiken.

Wanneer het uitvoeren van CV ketel onderhoud niet meer rendabel lijkt te zijn, zullen onze loodgieters u aanraden uw CV ketel te vervangen voor een nieuw model. Dit is ook interessant als u momenteel nog gebruik maakt van een combinatie van een losse CV ketel en een losse boiler.

Uitvoeren van een CV ketel reparatie

Mocht het uitvoeren van CV ketel onderhoud aan uw CV installatie al te laat komen, dan kunnen we een CV ketel reparatie voor u uitvoeren. Een CV ketel reparatie uit laten voeren door onze loodgieters is niet altijd noodzakelijk. Soms is het voldoende om de CV ketel te resetten. Een stappenplan voor het resetten van de cv-installatie vindt u in de handleiding van uw apparaat. Mocht u deze handleiding verloren zijn, dan kunt u deze vaak online downloaden op de website van de fabrikant van de CV ketel.

Ons loodgietersbedrijf biedt een spoedservice aan voor CV ketel storingen die u op de late avond of in het weekend wilt laten verhelpen. Zeker in de wintermaanden kunt u niet zonder werkende verwarming in huis.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button