Camera inspectie in Sint-Niklaas

Heeft u als inwoner van Sint-Niklaas te maken met een verstopte afvoer? Dan doet u ongetwijfeld verwoede pogingen om dit probleem zo snel mogelijk de kop in te drukken. Hiervoor kunt u onder meer een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel gebruiken. Veel inwoners van Sint-Niklaas boeken hier succes mee, maar helaas werkt dit niet altijd. Zo is een hardnekkige verstopping bijvoorbeeld een stuk lastiger te verhelpen. Wilt u eerst weten hoe groot het probleem is alvorens u aan het ontstoppen begint? Doe dan eens een beroep op ons loodgietersbedrijf. Met behulp van onze camera inspectie in Sint-Niklaas kunnen wij het probleem namelijk zeer goed in beeld brengen.

camera inspectie in sint niklaas

Wat is een camera inspectie?

Lang niet iedere inwoner van Sint-Niklaas is bekend met een camera inspectie. Geldt dit ook voor u? Dan kiest u er ongetwijfeld niet snel voor om deze dienst van onze loodgieter in Sint-Niklaas in te schakelen. Toch kan dit wel zeer nuttig zijn. Waarom? Omdat u zo precies weet waar de verstopping in uw afvoer zit en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Wij gaan namelijk met een camera in uw afvoer. De beelden van deze camera zijn direct te zien op een scherm dat onze loodgieter meeneemt. Dit maakt het makkelijker om een gerichte aanpak van de verstopping in uw afvoer te kiezen.

Wat te doen na afloop van een camera inspectie?

Heeft u onze loodgieter langs laten komen voor een camera inspectie in Sint-Niklaas? Dan weet u inmiddels waar het probleem zit en hoe groot het is. De verstopping is in dat geval echter nog niet verholpen. U kunt vervolgens besluiten om zelf te proberen het probleem te lijf te gaan. Zat de verstopping betrekkelijk diep in uw afvoer of zelfs in uw riool? Dan is het niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met ontstoppen. Laat het probleem in dat geval lekker verhelpen door onze loodgieter uit Sint-Niklaas. Wij kunnen u overigens direct na een camera inspectie in Sint-Niklaas van dienst zijn. Hierdoor is de verstopping snel verleden tijd.

Snelle service
Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 03 808 12 78

Call Now Button